Verkopen

Wenst u een woning te verkopen
in het hogere prijssegment?

Zet direct een grote stap en
ontdek de voordelen van een specialist!

Jan Kok

Jan Kok

Makelaar voor de hogere prijsklasse
De Koning & Witzier Makelaars

Tijd om kennis te maken met een verkoopspecialist

Een kapitale villa, een uniek landgoed of een exclusieve woonboerderij in de hogere prijsklasse verkopen is geen eenvoudige en alledaagse opdracht.

Specialisten die weten welke factoren van belang zijn voor een succesvolle verkoop. Zoals een persoonlijke benadering en begeleiding van verkoper én koper en een professionele verkooppresentatie in woord en beeld. Specialisten men een jarenlange ervaring die hun expertise hebben bewezen.

Die specialisten vindt u bij De Koning en Witzier Makelaars. Zij houden zich uitsluitend bezig met de verkoop van woonobjecten in de hogere prijsklasse, zodat zij maximaal aandacht kunnen besteden aan uw verkoopopdracht. 

Ervaringen

Verkoop

Prima contact. Active makelaar met overredingskracht. Ook begeleiding gedurende het verkooptraject in de avond of in het weekend. Ik zou deze makelaar zéker aanbevelen. Ook bij vrienden of familie! Deze makelaar krijgt een 10 voor zaken zoals service, begeleiding en deskundigheid.

Adriaan Speksnijder, Gouda.

Wassenaar

Wij hebben de dienstverlening van Jan Kok als uitermate aangenaam ervaren. Hij heeft zijn dossier uitstekend op orde, maakt optimaal gebruik van de mogelijkheden van Funda, zorgt voor zeer fraaie documentatie van de woning en geeft veel aandacht aan de geïnteresseerde kijkers. Dit alles ook nog eens gecombineerd met heel prettig in de omgang.

H. de Vries Schultink, Wassenaar

Breukeleveen

Ik zou deze makelaar aanbevelen. Een uitstekende makelaar die zijn afspraken 100% nakomt. Streeft naar een hoog resultaat en werkt daar ook aan. Vriendelijk, correct en voorkomend. Kortom een prima ervaring. Niet goedkoop, maar dan heb je wel wat.
Deskundigheid: 10
Lokale marktkennis: 8
Prijs / kwaliteit: 8
Service en begeleiding: 10

Jos en Andrea Schrier, Breukeleveen

Nieuwerbrug aan den Rijn

Mijn verwachtingen door ervaringen in het verleden waren niet hoog. Maar dat pakte nu fundamenteel anders uit. Enkele kernwoorden: oprecht betrokken, kundig, zeer serieus, evenwichtig in het behartigen van belangen van verkoper en koper. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie.

K. de Wit, Nieuwerbrug aan den Rijn