Uw persoonlijk makelaar

Een persoonlijk makelaar biedt verschillende voordelen bij de verkoop van grotere woonobjecten.

 

Beperkt aantal objecten in portefeuille:
Een persoonlijk makelaar heeft niet meer dan 10 objecten in de verkoop. Met een op maat gemaakte dienstverlening is er meer tijd voor persoonlijke aandacht en is er een betere bereikbaarheid. Ze werken nauw samen met hun klanten om hun doelen en behoeften te begrijpen en op basis daarvan strategieën te ontwikkelen.

Expertise en ervaring:
Daarnaast heeft de persoonlijk makelaar in de hogere prijsklasse uitgebreide expertise en ervaring in het werken met grotere en luxe woningen. Ze begrijpen de unieke kenmerken, trends en marktdynamiek die specifiek zijn voor dit segment. Ze kunnen u helpen bij het identificeren van de juiste eigenschappen die aan uw criteria voldoen en u begeleiden bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

Jan Kok

Jan Kok

Uw persoonlijk makelaar
De Koning & Witzier Makelaars

Uitgebreid netwerk:
Makelaars die gespecialiseerd zijn in de hogere prijsklasse hebben een breed netwerk van contacten in de vastgoedwereld, waaronder andere makelaars, ontwikkelaars, investeerders en potentiële kopers. Dit kan van onschatbare waarde zijn bij het vinden van exclusieve aanbiedingen die mogelijk niet openbaar beschikbaar zijn.

Marketing en promotie:
Een gespecialiseerde persoonlijk makelaar begrijpt het belang van effectieve marketing en promotie bij de verkoop van luxe woningen. Ze ontwikkelen een marketingstrategie die de juiste doelgroep aanspreekt en maken gebruik van diverse kanalen, zoals online advertenties, gedrukte media, professionele fotografie en videoproductie. De mogelijkheden binnen Funda worden, indien van toepassing, ten volle benut. Dit vergroot de zichtbaarheid van uw eigendom en verhoogt de kans op een succesvolle transactie.

Onderhandelingsvaardigheden:
In de hogere prijsklasse zijn de onderhandelingen complexer en staat er meer op het spel. Een persoonlijk makelaar heeft sterke onderhandelingsvaardigheden en kan bogen op jarenlange ervaring. Dit vergroot de kans om de beste deal te krijgen. Ze onderhandelen over prijzen, voorwaarden en andere aspecten van de transactie om ervoor te zorgen dat uw belangen worden beschermd.

Discretie en vertrouwelijkheid:
Bij het kopen of verkopen van luxe woningen is privacy een belangrijk aspect voor veel kopers en verkopers. Een persoonlijk makelaar begrijpt de behoefte aan discretie en kan vertrouwelijkheid waarborgen tijdens het hele proces. Ze screenen potentiële kopers en verkopers, behandelen informatie vertrouwelijk en nemen maatregelen om de privacy van alle betrokken partijen te beschermen.

Ervaringen

Willem Bijl

Beste Jan,

Nogmaals bedankt namens de gehele familie voor de vakkundige en warme begeleiding bij de verkoop van onze woonboerderij aan de Zouteveenseweg.

Het ga je goed.

Willem Bijl, Schipluiden

Henk & Linda Seij.

Beste Jan,

Dank voor je begrip voor onze omstandigheden, vakkennis en persoonlijke betrokkenheid bij onze verkoopmissie. We hebben je door de jaren heen leren kennen als een heer met ethiek, discretie en doortastendheid wat je maakt tot een witte raaf in de wereld van bijzonder wonen.

Beste vrind, dank voor je hulp bij het vinden van “ons nieuwe leven”

 

Henk & Linda Seij

Zoeterwoude

Jan Kok is voor het hogere segment een prima makelaar. Hij weet door zijn ervaring de juiste doelgroep te bereiken. Kortom: goede kennis van zaken. Voor deskundigheid en service geven we deze makelaar een 9.

Carlo en Diane de Haas, Zoeterwoude

Boskoop

Wij zijn écht tevreden. Begeleiding en service zeer goed. We geven hem hiervoor een 10. Plezierige verstandhouding.
Ondanks de nu mindere markt is er toch snel verkocht. We zouden deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie.

Nel en Taaf Rosbergen, Boskoop