De Koning & Witzier : Maatwerk voor de Hogere Prijsklasse

Jan Kok is 40 jaar wanneer hij een carrièreswitch maakt naar de makelaardij. Aanvankelijk komt Jan uit de bedrijfswagen wereld (Mercedes Benz), verkopen heeft hij geleerd na vele jaren op de RAI in Amsterdam, tussen concurrenten zoals Daf.

Als gevolg van eerdere samenwerking met het kantoor van Jan en De Koning & Witzier, neemt hij in 2007 een aantal grote dossiers over. Al snel wordt besloten de samenwerking door te zetten. Inmiddels is Jan al zo’n 15 jaar bij De Koning & Witzier betrokken. Onder de naam VrijWonenPlus werd dit al snel een vast onderdeel van ons kantoor. Rond 2015 is deze naam gewijzigd in “de Hogere Prijsklasse”.

‘De Hogere Prijsklasse is écht een andere tak van sport’ vertelt Jan. Het is een andere doelgroep met andere eisen. Maar het is ook niet veel anders dan de vrachtwagenwereld; gewoon je werk goed doen, je afspraken nakomen en…. niet te laat komen op afspraken!

Daarnaast is het cruciaal welke en wat voor uitingen je doet naar de (internet)- markt en nog van groter belang, hoe en waarom wordt een woning gevonden. Kortom: hoe genereer je de juiste kijker bij een woning! Dat is de corebusiness van Jan!

De Hogere Prijsklasse is een aanvulling en toevoeging die twee kanten op gaat. Waar Jan veel kennis heeft van deze nichemarkt heeft De Koning & Witzier juist meer kennis in de breedte van vrijstaand wonen. Onderling wordt er veel kennis uitgewisseld tussen Jan en de andere collega’s. Jan doet zijn werk met zéér veel plezier en enthousiasme, mede door de samenwerking met Albert de Koning (directeur) die hij als zeer goed ervaart.

Jan is inmiddels 66 jaar, maar geniet nog steeds met volle teugen van zijn werk als specialist in deze niche markt. Er is dan ook geen haar op zijn hoofd die eraan denkt om met pensioen te gaan.

Goed netwerk

Het juiste netwerk biedt de beste kansen op succes. Wie zoekt, kijkt en koopt in de hogere prijsklasse, komt al snel in gesprek met een gespecialiseerde makelaar van De Koning & Witzier. Velen kennen ons van naam of vanwege goede ervaringen uit het verleden.

Vakbekwaamheid

Verkopen in de hogere prijsklasse vraagt om specifieke kwaliteiten en deskundigheid. De Koning & Witzier loopt voorop in deze markt en weet de doelgroep op de juiste manier te bereiken.

Goede onderhandeling

Kies uw makelaar met gevoel; de juiste ‘klik’ is onontbeerlijk. Het juiste gevoel geeft u het vertrouwen dat de makelaar uw belangen optimaal behartigt. De Koning & Witzier zet dat vertrouwen om in resultaat.

Gezonde investering

Is een makelaar te kostbaar? Een lagere opbrengst kost u nog véél meer geld. De juiste makelaar zorgt ervoor dat uw huidige woning genoeg oplevert. Of dat u kunt aankopen voor een goede prijs. Investeren in een specialist betaalt zich uit in uw voordeel.

Ontzorgen

U wilt uw woning goed verkopen voor de beste prijs. Wij zullen alles in het werk stellen om dat te realiseren. Een gespecialiseerde, effectieve aanpak is voor ons kantoor ‘business as usual’: u verkoopt zonder zorgen