De Koning & Witzier : Maatwerk voor de Hogere Prijsklasse

Goed netwerk

Het juiste netwerk biedt de beste kansen op succes. Wie zoekt, kijkt en koopt in de hogere prijsklasse, komt al snel in gesprek met een gespecialiseerde makelaar van De Koning & Witzier. Velen kennen ons van naam of vanwege goede ervaringen uit het verleden.

Vakbekwaamheid

Verkopen in de hogere prijsklasse vraagt om specifieke kwaliteiten en deskundigheid. De Koning & Witzier loopt voorop in deze markt en weet de doelgroep op de juiste manier te bereiken.

Ontzorgen

U wilt uw woning goed verkopen voor de beste prijs. Wij zullen alles in het werk stellen om dat te realiseren. Een gespecialiseerde, effectieve aanpak is voor ons kantoor ‘business as usual’: u verkoopt zonder zorgen.

Goede onderhandeling

Kies uw makelaar met gevoel; de juiste ‘klik’ is onontbeerlijk. Het juiste gevoel geeft u het vertrouwen dat de makelaar uw belangen optimaal behartigt. De Koning & Witzier zet dat vertrouwen om in resultaat.

Gezonde investering

Is een makelaar te kostbaar? Een lagere opbrengst kost u nog véél meer geld. De juiste makelaar zorgt ervoor dat uw huidige woning genoeg oplevert. Of dat u kunt aankopen voor een goede prijs. Investeren in een specialist betaalt zich uit in uw voordeel.

jan_kok-300x212

Jan Kok

De Koning & Witzier makelaars

Mob. 06 54 907061
(Mobiel bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur)
[email protected]

Website by Webroots