Kiest u voor een gespecialiseerde makelaar? Wij van De Koning & Witzier vinden dat zeer verstandig. U profiteert daarmee van het volgende:

Goed netwerk

Ons kantoor spreekt de juiste kijkers, zoekers en kopers. Met name omdat zij De Koning & Witzier kennen van naam of door goede ervaringen, opgedaan in het verleden. Wij verkopen uitsluitend vrijstaande woningen. Iemand die daarvoor in de markt is, komt al snel bij ons uit.

Geen zorgen

Het klinkt gemakkelijk: snel verkopen én voor de beste prijs. Maar dat is zeker niet altijd het geval. Er komt veel en gespecialiseerd werk bij kijken. Voor ons makelaarskantoor is dat ‘business as usual’: u verkoopt zonder zorgen.

Makelaars kosten geld

Is een makelaar duur? Te weinig opbrengst of teveel betalen voor uw nieuwe huis kost nog véél meer geld. Een goede makelaar zorgt ervoor dat u uw nieuwe huis voor een redelijke prijs koopt. En dat uw huidige woning genoeg oplevert.

Vakbekwaam

Wanneer u kiest voor De Koning & Witzier als makelaar dan kiest u voor kwaliteit en deskundigheid. Ons kantoor kent het vak door en door. Wij lopen voorop in de markt en zijn goed bekend met de regelgeving.

Goede onderhandeling

Kies uw makelaar met gevoel; de juiste ‘klik’ is onontbeerlijk. Het juiste gevoel geeft u het vertrouwen dat de makelaar uw belangen optimaal behartigt.

jan_kok-300x212

Jan Kok

De Koning & Witzier makelaars

Mob. 06 54 907061
(Mobiel bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur)
[email protected]

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Website by Webroots