De Koning & Witzier : Maatwerk voor de Hogere Prijsklasse

Jan Kok is 40 jaar wanneer hij een carrièreswitch maakt naar de makelaardij. Aanvankelijk komt hij uit de bedrijfswagen wereld (Mercedes Benz). Verkopen heeft hij geleerd na vele jaren tussen concurrenten zoals Daf.

Als gevolg van de goede contacten met het kantoor van De Koning & Witzier, neemt hij in 2007 een aantal grote dossiers over. Al snel wordt besloten de samenwerking door te zetten. Inmiddels is Jan dus al jaren bij De Koning & Witzier betrokken als sr. persoonlijk makelaar. Onder de naam “de Hogere Prijsklasse” runt hij zijn afdeling.

“De Hogere Prijsklasse is écht een andere tak van sport. Het is een andere doelgroep met andere eisen. Het is cruciaal welke en wat voor uitingen je doet naar de (internet)- markt en nog van groter belang, hoe en waarom wordt een woning gevonden. Kortom: hoe genereer je de juiste kijker bij een woning! Dat is onze corebusiness”

Jan Kok
sr. persoonlijk makelaar

 

Goed netwerk

Het juiste netwerk biedt de beste kansen op succes. Wie zoekt, kijkt en koopt in de hogere prijsklasse, komt al snel in gesprek met een gespecialiseerde makelaar van De Koning & Witzier. Velen kennen ons van naam of vanwege goede ervaringen uit het verleden.

Vakbekwaamheid

Verkopen in de hogere prijsklasse vraagt om specifieke kwaliteiten en deskundigheid. De Koning & Witzier loopt voorop in deze markt en weet de doelgroep op de juiste manier te bereiken.

Goede onderhandeling

Kies uw makelaar met gevoel; de juiste ‘klik’ is onontbeerlijk. Het juiste gevoel geeft u het vertrouwen dat de makelaar uw belangen optimaal behartigt. De Koning & Witzier zet dat vertrouwen om in resultaat.

Gezonde investering

Is een makelaar te kostbaar? Een lagere opbrengst kost u nog véél meer geld. De juiste makelaar zorgt ervoor dat uw huidige woning genoeg oplevert. Of dat u kunt aankopen voor een goede prijs. Investeren in een specialist betaalt zich uit in uw voordeel.

Ontzorgen

U wilt uw woning goed verkopen voor de beste prijs. Wij zullen alles in het werk stellen om dat te realiseren. Een gespecialiseerde, effectieve aanpak is voor ons kantoor ‘business as usual’: u verkoopt zonder zorgen