Ervaringen

Willem Bijl

Beste Jan,

Nogmaals bedankt namens de gehele familie voor de vakkundige en warme begeleiding bij de verkoop van onze woonboerderij aan de Zouteveenseweg.

Het ga je goed.

Willem Bijl, Schipluiden

Henk & Linda Seij.

Beste Jan,

Dank voor je begrip voor onze omstandigheden, vakkennis en persoonlijke betrokkenheid bij onze verkoopmissie. We hebben je door de jaren heen leren kennen als een heer met ethiek, discretie en doortastendheid wat je maakt tot een witte raaf in de wereld van bijzonder wonen.

Beste vrind, dank voor je hulp bij het vinden van “ons nieuwe leven”

 

Henk & Linda Seij

Zoeterwoude

Jan Kok is voor het hogere segment een prima makelaar. Hij weet door zijn ervaring de juiste doelgroep te bereiken. Kortom: goede kennis van zaken. Voor deskundigheid en service geven we deze makelaar een 9.

Carlo en Diane de Haas, Zoeterwoude

Boskoop

Wij zijn écht tevreden. Begeleiding en service zeer goed. We geven hem hiervoor een 10. Plezierige verstandhouding.
Ondanks de nu mindere markt is er toch snel verkocht. We zouden deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie.

Nel en Taaf Rosbergen, Boskoop

Ervaringen Lok Moordrecht

De verkoop van onze woning via De Koning & Witzier hebben wij als bijzonder prettig ervaren. Jan Kok, makelaar voor De Hogere Prijsklasse,  is een verkoper pur sang. Hij beheerst zijn vak tot in de puntjes. Jan heeft ons uitstekend geadviseerd en mede door goede foto’s en een professionele videopresentatie was ons huis snel verkocht. Een makelaar om aan te bevelen!

Gerard en Ankie Lok, Moordrecht

Verkoop

Prima contact. Active makelaar met overredingskracht. Ook begeleiding gedurende het verkooptraject in de avond of in het weekend. Ik zou deze makelaar zéker aanbevelen. Ook bij vrienden of familie! Deze makelaar krijgt een 10 voor zaken zoals service, begeleiding en deskundigheid.

Adriaan Speksnijder, Gouda.

Wassenaar

Wij hebben de dienstverlening van Jan Kok als uitermate aangenaam ervaren. Hij heeft zijn dossier uitstekend op orde, maakt optimaal gebruik van de mogelijkheden van Funda, zorgt voor zeer fraaie documentatie van de woning en geeft veel aandacht aan de geïnteresseerde kijkers. Dit alles ook nog eens gecombineerd met heel prettig in de omgang.

H. de Vries Schultink, Wassenaar

Breukeleveen

Ik zou deze makelaar aanbevelen. Een uitstekende makelaar die zijn afspraken 100% nakomt. Streeft naar een hoog resultaat en werkt daar ook aan. Vriendelijk, correct en voorkomend. Kortom een prima ervaring. Niet goedkoop, maar dan heb je wel wat.
Deskundigheid: 10
Lokale marktkennis: 8
Prijs / kwaliteit: 8
Service en begeleiding: 10

Jos en Andrea Schrier, Breukeleveen

Nieuwerbrug aan den Rijn

Mijn verwachtingen door ervaringen in het verleden waren niet hoog. Maar dat pakte nu fundamenteel anders uit. Enkele kernwoorden: oprecht betrokken, kundig, zeer serieus, evenwichtig in het behartigen van belangen van verkoper en koper. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie.

K. de Wit, Nieuwerbrug aan den Rijn

Reeuwijk

Wij wilde ons huis in Reeuwijk verkopen terwijl wij al in het buitenland wonen. Dat was natuurlijk een handicap voor Jan Kok. Maar hij heeft de klus voortreffelijk geklaard. Ik ken veel makelaars, maar ik ken er geen zo goed als Jan Kok. Altijd bereikbaar en komt al zijn afspraken stipt na. Een grote pluim voor hem.

Joop en Lynette van Berkum, Reeuwijk

Moordrecht

De heer Jan Kok van De Koning Witzier makelaars is een topmakelaar van de eerste orde. Zeer daadkrachtig; grote betrokkenheid; hoog tempo; zeer communicatief en buitengewoon vriendelijk. Een mens makelaar die ik iedere verkoper van een huis toewens! Het gehele verkoopproces was prettig. Wij zijn zeer dankbaar Jan Kok te kennen en wensen hem nog vele successen toe.

Benedict Muller Nierman, Moordrecht

Hazerwoude

Buitengewoon goed contact, goed advies, betrokkenheid en begeleiding. We geven hem een Funda schoolcijfer 9,8. Zo’n makelaar moet ook wel een aardig mens zijn. En dat is ie.
We gaan deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

Ina en Gejus van Diggele, Hazerwoude.

Amsterdam

Communicatie was heel goed. Afspraak is afspraak. Jan Kok is een échte specialist voor duurdere huizen en appartementen. Hoewel duurder als anderen is het de prijs beslist waard. We zullen deze makelaar aan iedereen aanbevelen. Voor service en begeleiding geven we Jan een 10.

Willeke en Ron de Loos, Amsterdam

Bodegraven

Het contact met makelaar Jan Kok was uitstekend. Ik geef hem een schoolcijfer 8,8 voor de verkoop van mijn huis. Ik ben zéér tevreden. Mijn eerdere makelaar deed niets. Met Jan Kok ging het heel anders en sneller dan ik had verwacht.

Ria van Veen, Bodegraven

Nieuw Beijerland

Onze verwachtingen zijn uitgekomen. Jan Kok is een topmakelaar voor het hogere segment. Heel deskundig, vriendelijk en super goed in onderhandelen! We werden goed op de hoogte gehouden van alle contacten via mail maar ook de groeps – whatsapp. Verder is Jan vrijwel altijd telefonisch bereikbaar. Dat is geweldig! Hij komt niet uit onze omgeving maar had zijn huiswerk heel goed gedaan. We geven hem een verdiende 10 voor het gehele project. We zouden deze makelaar zéker aanbevelen bij vrienden of familie.

Philip Jansen en Yvonne Beskers, Nieuw Beijerland

Montfoort

Contact was uiterst correct en professioneel. Gericht op een verkoop. Huis binnen 4 weken verkocht en dat is snel voor een huis boven een miljoen euro. Ik zou deze makelaar zéker aanbevelen bij vrienden of familie. Jan Kok is een aanrader.

Arnoud en Antoinette van Raak, Montfoort

Steltonhuis

Als ex-bewoners van je “Steltonhuis” willen we je heel hartelijk bedanken voor je visie, je inspanningen, je raad, je nauwkeurigheid en het prettige contact. Jammer dat we geen huis meer te verkopen hebben. We zouden je gelijk weer als makelaar nemen.

Hartelijke groeten uit Gorinchem, Herman en Lia.

Vreden

Nadat ons huis in Mijdrecht al geruime tijd te koop stond zijn we in contact met Jan Kok van de Koning en Witzier gekomen. Vanaf de eerste ontmoeting hadden wij een goed gevoel. Er werden concrete plannen gemaakt en al snel waren er kijkers voor het huis.

Wij vonden het fijn om “op de hoogte” gehouden te worden van alle ontwikkelingen.
Het huis is nu verkocht, dankzij Jan Kok met zijn deskundige aanpak.
De samenwerking was goed en een aanrader voor een ieder die zijn huis wil verkopen in het hogere prijssegment.
Een warme douche voor Jan Kok 😉

Manfred en Tineke Steinbichler, Vreden (D)

Wassenaar

De aldaar werkzame Jan Kok, heeft ons met grote toewijding op alle punten door de procedure geholpen. Eerst natuurlijk de schriftelijke verklaring over tal van aspecten van het onroerend goed. Maar ook maakte hij een advieslijst voor het ‘verkoopgereed’ maken van de boerderij. Hij benadrukte daarbij wel dat het om adviezen ging. Niet alles moest beslist aangepakt worden. In een latere fase vertelde hij ons dat hij nog nooit zo’n lange lijst had gemaakt! Maar ook voor de volgende fase, onze aanstaande verhuizing naar een kleinere woning, bleek deze eerste opruimronde prima voorwerk te zijn.

Ook aan het meteen in het begin genoemde boekwerk, schonk hij de nodige aandacht en hij wist dat we de boerderij alleen wilden overdoen aan kopers met aandacht en respect voor het ‘cultureel erfgoed’. Bij de bezichtigingen zette hij zich er voor in om van dit respect bij de potentiële kopers een indruk te krijgen, en dit aan ons te melden. Ook in de verdere procedure was zijn advies onmisbaar. De verkoop is al met al erg vlot verlopen en  de samenwerking met hem vonden we zeer plezierig en doelmatig.

Nadat we in mei 2016 een boek hadden uitgegeven over vijf eeuwen geschiedenis van onze boerderij in Wassenaar, waar we zo’n 47 jaar gewoond hadden, kwam het beëindigen van ons verblijf aldaar in het verschiet. Voor het van de hand doen van dit rijksmonument kwamen we bij De Koning&Witzier, vanwege hun expertise inzake omvangrijke objecten.

Albert Niphuis en Marry Nell

Mijdrecht

Twee eerdere fotopresentaties werden door Jan als beneden de maat afgewezen en er kwam dus een derde en dit keer met resultaat! Er kwamen zowaar bezichtigingen, en uiteindelijk een koper.

Die koper kwam aanvankelijk met een veel te laag bod, en wij vinden het knap van Jan dat terwijl wij er eigenlijk helemaal niet in geloofden, hij net zo lang volhield tot we tenslotte heel dicht bij de vraagprijs zijn uitgekomen! En ook de samenwerking tussen ons beiden was prima, als wij als verkoper meenden onze poot stijf te moeten houden had hij daarvoor begrip.

Jan Kok opereert in een vakgebied waarin verreweg de meeste van zijn collega’s in elk geval door ons als klungels werden ervaren maar Jan is er één uit duizenden en komt met resultaat!

Onze bijzondere en moderne bungalow stond al enige jaren te koop bij zowel een lokale makelaar alsook bij de Koning & Witzier, echter zonder enig resultaat. In dat spanningsveld leerden wij Jan Kok kennen, en troffen in hem nu eens eindelijk een makelaar met de visie en de gedrevenheid om toch tot verkoop van ons bijzondere huis te komen.

Richard en Kia Brand, Mijdrecht

Boskoop

Na een eerste kritische ronde door Jan, compleet met fotopresentatie, bekeken wij onze woning met een andere bril.  Vergeten hoekjes (in onze grote tuin) en kleine oneffenheden werden zichtbaar. Door deze aan te pakken werd ons huis niet alleen meer verkoop klaar,  het was ook een prettige eerste opruimronde met oog op onze eigen verhuizing.

Nog net in de ‘moeilijke tijd’ hebben wij ons huis, na vele bezichtigingen door onze altijd optimistische makelaar,  naar tevredenheid verkocht. Jan Kok was inmiddels kind aan huis,  dit voelde prima en vertrouwd. Nu was het voor ons tijd om te gaan rondkijken. Jan koppelde ons aan een prachtige woning, waar wij nu met heel veel plezier wonen. Wij kijken terug op een intensieve periode met een mooie afloop…

Toen wij ons huis in de verkoop wilden zetten, besloten wij in zee te gaan met Jan Kok via De Koning & Witzier. Belangrijke reden voor deze keuze was het brede bereik welke zij door hun visie en aanpak hebben. Dit had ons huis, door de specifieke ligging en ruimte, volgens ons nodig om de juiste doelgroep te kunnen bereiken.

Stef en Monique Groenendijk, Boskoop

Woubrugge

Na wat speurwerk bij makelaars hebben wij contact gezocht met makelaarskantoor de Koning en Witzier voor de verkoop van onze woonboerderij in Woubrugge. Jan Kok werd onze makelaar en daar zijn we tot op de dag van vandaag nog steeds heel blij mee.

De woning telde tien kamers en drie schuurgedeelten, een binnenplaats en drie duizend meter grond rondom. Geen eenvoudige opgave om daar een nieuwe baas voor te vinden. Het pand was bovendien degelijk, eigenzinnig maar niet luxueus gerenoveerd, zodat het vooral een object zou moeten zijn voor een liefhebber.

Jan Kok kwam bij de eerste kennismaking tot de conclusie dat er wel een en ander nodig was om het geheel verkoopklaar te maken. Hij produceerde vervolgens een lijst met meer dan 42 verbeterpunten! “Less is more” was hierbij vooral zijn lijfspreuk en voor wat betreft de tuin sprak hij de woorden “de koper wil wel zitten maar niet spitten”. We hadden dus veel huiswerk te doen. En zo geschiedde. We hebben alle aanbevelingen overgenomen en dat heeft geleid tot een fantastische presentatie op Funda en in de brochure. Wonderbaarlijk genoeg is Jan Kok niet betrokken geweest bij de eerste rondleiding van de uiteindelijke koper, want die diende zich met nog twee andere middelbare koppels aan tijdens het eerste “OPEN HUIS”.

Daarna heeft Jan weer laten zien wat hij waard is. De koper was iemand die niet over een nacht ijs ging, maar zich aan alle kanten omtrent de bouwkundige staat van het gebouw heeft doen adviseren, maar toch geen eigen makelaar bij zich had. Jan Kok heeft het gepresteerd zoveel vertrouwen bij de koper te verkrijgen dat die kennelijk geen behoefte meer had aan een eigen makelaar. Uiteindelijk kwam alles bij elkaar en is de woning verkocht aan de koper die er nu heel gelukkig mee is. Mooier kon het niet.

Dus hebben wij Jan gevraagd ook de aankoop van onze volgende woning te begeleiden en ook dat is ondanks een narrige verkoper uitstekend gegaan en Jan heeft een goede prijs weten te bedingen. Kortom alom tevredenheid en respect. Bedankt Jan!

OLYVE-Consultancy, Mr C.P. de Klerk, Aarlanderveen, +31 6 27 07 01 97

OLYVE-Consultancy, Mr C.P. de Klerk, Aarlanderveen, +31 6 27 07 01 97

Culemborg

Deze makelaar geeft goed advies en zijn aanpak is super. Vanaf dag één waren er bezichtigingen. Voor mij werd de woning van mijn vader verkocht die eerder bij een locale makelaar te koop stond (…). Er is goed uitleg en informatie over bezichtigingen werd goed uitgewisseld. Zeer tevreden over onderhandelingen en verkoop!

Hilde Verweij, Culemborg

Vinkeveen

Jan Kok verkocht voor mij een bouwperceel in Vinkeveen. Jan is een zeer actieve en pro-actieve makelaar die meedenkt met de klant maar ook eigen initiatief toont om tot een goede verkoop te komen. Hij geeft consequent terugkoppeling aan de klant en is erg vasthoudend. Kortom een makelaar die zich onderscheidt van andere makelaars en die ik iedereen kan en zal aanbevelen.

Pieter Jan Stegeman, Amsterdam