Overname service

Wanneer u echt een grote (over) stap wilt zetten om te verkopen in de hogere prijsklasse dan wordt het tijd voor een specialist.

Natuurlijk is de uiteindelijke doelstelling een koper, maar “de kern van de zaak” is eerder het genereren van de juiste kijkers: aspirant kopers die uw woning komen bezichtigen. We weten wat daar voor nodig is en dat vertellen we u graag.

Daarnaast werken we anders. Met slechts 10 objecten in portefeuille is er meer tijd voor een gerichte verkoop en met openingstijden tot 21.00 uur ontstaan er gewoonweg meer kansen.

Op zoek naar betere resultaten? Informeer bij uw makelaar naar de overstapservice. Of neem rechtstreeks contact op en ga in gesprek met een specialist.

Jan Kok

Jan Kok

Uw persoonlijk makelaar
De Koning & Witzier Makelaars

Ervaringen

Willem Bijl

Beste Jan,

Nogmaals bedankt namens de gehele familie voor de vakkundige en warme begeleiding bij de verkoop van onze woonboerderij aan de Zouteveenseweg.

Het ga je goed.

Willem Bijl, Schipluiden

Henk & Linda Seij.

Beste Jan,

Dank voor je begrip voor onze omstandigheden, vakkennis en persoonlijke betrokkenheid bij onze verkoopmissie. We hebben je door de jaren heen leren kennen als een heer met ethiek, discretie en doortastendheid wat je maakt tot een witte raaf in de wereld van bijzonder wonen.

Beste vrind, dank voor je hulp bij het vinden van “ons nieuwe leven”

 

Henk & Linda Seij

Zoeterwoude

Jan Kok is voor het hogere segment een prima makelaar. Hij weet door zijn ervaring de juiste doelgroep te bereiken. Kortom: goede kennis van zaken. Voor deskundigheid en service geven we deze makelaar een 9.

Carlo en Diane de Haas, Zoeterwoude

Boskoop

Wij zijn écht tevreden. Begeleiding en service zeer goed. We geven hem hiervoor een 10. Plezierige verstandhouding.
Ondanks de nu mindere markt is er toch snel verkocht. We zouden deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie.

Nel en Taaf Rosbergen, Boskoop