Woubrugge

De woning telde tien kamers en drie schuurgedeelten, een binnenplaats en drie duizend meter grond rondom. Geen eenvoudige opgave om daar een nieuwe baas voor te vinden. Het pand was bovendien degelijk, eigenzinnig maar niet luxueus gerenoveerd, zodat het vooral een object zou moeten zijn voor een liefhebber.

Jan Kok kwam bij de eerste kennismaking tot de conclusie dat er wel een en ander nodig was om het geheel verkoopklaar te maken. Hij produceerde vervolgens een lijst met meer dan 42 verbeterpunten! “Less is more” was hierbij vooral zijn lijfspreuk en voor wat betreft de tuin sprak hij de woorden “de koper wil wel zitten maar niet spitten”. We hadden dus veel huiswerk te doen. En zo geschiedde. We hebben alle aanbevelingen overgenomen en dat heeft geleid tot een fantastische presentatie op Funda en in de brochure. Wonderbaarlijk genoeg is Jan Kok niet betrokken geweest bij de eerste rondleiding van de uiteindelijke koper, want die diende zich met nog twee andere middelbare koppels aan tijdens het eerste “OPEN HUIS”.

Daarna heeft Jan weer laten zien wat hij waard is. De koper was iemand die niet over een nacht ijs ging, maar zich aan alle kanten omtrent de bouwkundige staat van het gebouw heeft doen adviseren, maar toch geen eigen makelaar bij zich had. Jan Kok heeft het gepresteerd zoveel vertrouwen bij de koper te verkrijgen dat die kennelijk geen behoefte meer had aan een eigen makelaar. Uiteindelijk kwam alles bij elkaar en is de woning verkocht aan de koper die er nu heel gelukkig mee is. Mooier kon het niet.

Dus hebben wij Jan gevraagd ook de aankoop van onze volgende woning te begeleiden en ook dat is ondanks een narrige verkoper uitstekend gegaan en Jan heeft een goede prijs weten te bedingen. Kortom alom tevredenheid en respect. Bedankt Jan!

OLYVE-Consultancy, Mr C.P. de Klerk, Aarlanderveen, +31 6 27 07 01 97