Schansbaan 136
2728 GH, Zoetermeer

5 kamers (3 slaapkamers)
331 m²

Zeer ruim, luxe en stil appartement op de hoogste (5e) etage met een woonoppervlak van 330 m2, met magnifiek uitzicht over een natuurgebied en het landschap. Op 20 auto-minuten van Leiden, Den Haag, Rotterdam en Gouda.

Dit appartement uit 2001 is voorzien van twee balkons. Een op het oosten en een op het westen. Er is dus altijd de keuze tussen zon en schaduw. Beide balkons hebben een weids uitzicht.

Het indrukwekkende gebouw heeft een onder architectuur aangelegde privé tuin die wordt onderhouden door de tuinman in opdracht van VVE (Vereniging Van Eigenaren). Er is een privé garage. Deze grote afgesloten ruimte is geschikt voor o.a. twee automobielen, fietsen en meer.

Naast het appartement is een ruim verwarmd binnenzwembad van 10 bij 5 meter met jetstream en een fitnessruimte waar men kan sporten met uitzicht over de natuurplas. Deze faciliteiten zijn uitsluitend voor de leden van de VVE (bewoners).

Voor informatie over de indeling zie de plattegronden.

Een aantal overige kenmerken:
– geheel gelijkvloers wonen
– alle vertrekken met daglicht
– openslaande deuren naar de balkons
– appartement op het zuiden
– vanuit de lift een privé hal op de 5e etage
– hoofdhal voorzien van twee daglichtkoepels
– zonnecollectoren voor energie
– luxe en hoogwaardig afwerkingsniveau
– twee badkamers met ligbaden met jacuzzi faciliteiten

De keuken is voorzien van:
– zwarte vol-granieten werkbladen en vloer
– twee koelkasten
– vrieskast
– hete lucht combi oven
– combi magnetron
– stoomoven
– dubbele spoelbakken
– quooker
– vaatwasser
– inductiekookplaat
– TeppanYaki plaat
– twee Gutmann afzuigkappen

Er zijn ook goede openbare voorzieningen in Zoetermeer waaronder een indoor schaatsbaan. Maar ook Snowworld, een indoor skibaan, is vlakbij.
Het recreatiegebied Noord-Aa is in de directe omgeving, watersport is mogelijk op de Zoetermeerse- en Noordhovense plassen en binnen 10 minuten rijdt u naar de 27-holes golfbaan in het Bentwoud. In het Stadshart is een groot winkelcentrum. Kleine zelfstandige maar ook grotere bekende winkels zijn daar aanwezig.

Vanuit de Schansbaan is er een Albert Heyn op 850 meter.

Meer informatie? Bezoek: w o n e n a a n d e p l a s . n l
Ambieert u wellicht een bezoek? Verkoopmakelaar Jan Kok
is bereikbaar op 06-54 907061 tot 21:00 uur.

Vrijblijvende aanbieding:
Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas sprake van een overeenkomst op het moment dat de door ons kantoor opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is (beoordeeld en) ondertekend. Zolang de koopakte niet door beide partijen is ondertekend, is er geen sprake van gebondenheid in welke zin dan ook en hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Niet Beschikbaar
Jan Kok

Jan Kok

Uw persoonlijk makelaar
De Koning & Witzier Makelaars

Overig Woonaanbod

Bekijk het recente en reeds verkochte aanbod