Rogstraat 17
5361 GP, Grave

€ 1.095.000 k.k.
7 slaapkamers
409 m²
425 m²
Bekijk op Funda

Grave is een stad gelegen in de provincie Noord-Brabant. Het ligt niet ver van Nijmegen en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. De stad is gelegen aan de rivier de Maas en heeft een schilderachtige omgeving met mooie landschappen en historische gebouwen.
.
De woning waarover wordt gesproken heeft een interessante mix van bestemmingen. Op de begane grond heeft het een horecabestemming in categorie 2, wat betekent dat het geschikt is voor bepaalde horecavoorzieningen. Tegelijkertijd heeft het ook een woonbestemming. Momenteel is de begane grond echter ingericht als winkel.
.
De woning beschikt over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aan de achterkant, evenals op de Oliestraat. Dit biedt gemak voor zowel bewoners als bezoekers.
.
Op de tweede verdieping van de woning bevindt zich een prachtig ingericht appartement met twee kamers. Hier is ook een klein dakterras dat voldoende privacy biedt.
.
Een interessant aspect van de woning is dat het een Rijksmonument is. Dit betekent dat het een beschermd historisch gebouw is vanwege zijn architectonische, historische of culturele waarde.
.
De woning dateert van rond 1800 en heeft veel authentieke ornamenten, met name op de plafonds. Het is een ruim huis met in totaal 10 kamers en een woonoppervlakte van meer dan 400 m2. De woonkeuken is sfeervol en er is een grote hoofdslaapkamer met een inloopkast. Daarnaast is er een grote wijnkelder en zijn er drie vrijwel nieuwe badkamers in de woning. De bergruimte is enorm, inclusief een grote zolder.
.
Het interieur van de woning is prachtig met mooie combinaties van tegels en houten vloeren. Er is ook een stadstuin waar je in alle rust kunt dineren met optimale privacy. Het tuinhuis is uitgerust met een keukenblok, elektra en stromend water. Het geheel wordt afgesloten met een elektrisch toegangshek vanaf de Oliestraat.
.
Kortom, deze woning in Grave biedt een unieke mix van horeca- en woonbestemmingen, veel ruimte, prachtige historische kenmerken en een sfeervolle stadstuin.
.
Vrijblijvende aanbieding:
Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen
vrijblijvend. Er is pas sprake van een overeenkomst op het moment dat
de door ons kantoor opgestelde koopovereenkomst door beide partijen
is (beoordeeld en) ondertekend. Zolang de koopakte niet door beide
partijen is ondertekend, is er geen sprake van gebondenheid in welke
zin dan ook en hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding
etc. af te zien van een transactie.

Beschikbaar
Jan Kok

Jan Kok

Uw persoonlijk makelaar
De Koning & Witzier Makelaars

Overig Woonaanbod

Bekijk het recente en reeds verkochte aanbod