Oukoopsedijk 5
2811 NE, Reeuwijk

7 kamers (4 slaapkamers)
254 m²
2.832 m²
Bekijk op Funda Bekijk website

Een prachtige zonsopgang in het Reeuwijkse Plassengebied? In deze karakteristieke, gerenoveerde woonboerderij is dit mogelijk! Vanaf het eigen, riante perceel of vanaf het water, via de directe vaarverbinding naar de ‘s-Gravenkoopseplas. Vrij woongenot met volop privacy, centraal gelegen in de Randstad. Dit royale perceel is de kroon op het ‘Groene Hart’ van Nederland.

De tuin garandeert in verschillende seizoenen een kleurrijke aanblik. Een fenomenaal uitzicht over het polderlandschap van natuur- en recreatiegebied Gouwe Wiericke benadrukt de vrije ligging. Het oer-Hollandse landschap leent zich perfect voor heerlijke vaar-, wandel- en fietstochten. De woonboerderij zelf is in 2017 compleet gerenoveerd met oog voor detail. De staat van onderhoud is uitstekend. Naast diverse bijgebouwen is er een botenhuis met steiger. En een ruime garage met vliering in de voormalige hooiberg.

Bijzonderheden:
– Hoogwaardige afwerking.
– Luxe, op maat gefabriceerde woonkeuken (2017).
– Vrijstaande garage met bergvliering in de voormalige hooiberg.
– Eigen botenhuis met steiger.
– Vaarverbinding van en naar de Reeuwijkse Plassen.
– Spouwmuurisolatie (2003 en 2017).
– Alle bijgebouwen zijn gefundeerd en bevatten elektra.

Indeling:
Begane grond:
Twee separate woonkamers worden gescheiden door de entree. De centrale ontvangstruimte is opvallend licht en voorzien van een luxe toilet met wandcloset, een fonteintje met meubel, en een ruime garderobe met vaste kastruimte. Openslaande deuren bieden aan weerszijden toegang tot de woonkamers.

De grootste, zeer royale woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Hier bevindt zich tevens de open keuken. Deze is in 2017 compleet vernieuwd en van alle denkbare gemakken voorzien, waaronder een wijnkoelkast en een Boretti gasfornuis met dubbele oven. De woonkamer is voorzien van een Bourgogne natuurstenen vloer met vloerverwarming en open haard. Het aangrenzende buitenterras is onderheid en toegankelijk via dubbele openslaande deuren. Een extra set openslaande deuren verstrekt toegang tot een lichte studeerkamer. Eveneens met fraai uitzicht over het natuurgebied.

De tweede woonkamer bevindt zich aan de andere zijde van de woning. Deze ruimte onderscheidt zich door een prachtige lichtinval via hoge ramen, een fraaie open haard en openslaande deuren naar de tuin. De living is voorzien van een parketvloer in visgraadmotief. Via de aangrenzende walking closet en badkamer vindt u de master bedroom. Deze bevat op zijn beurt openslaande deuren naar de tuin.

1e verdieping (voorzijde):
De vide bestaat uit een L-vormige overloop met dakkapel (2017), voorzien van een fraaie vensterbank en kastruimte. Hij biedt toegang tot de 2e slaapkamer.
Deze bevat eveneens een dakkapel en een eigen badkamer met douche en mechanische ventilatie.

1e verdieping (achterzijde):
Royale overloop, momenteel in gebruik als studeerkamer. Deze kamer heeft een fraai uitzicht over de polder en is vrij eenvoudig om te bouwen tot een extra slaapkamer. De 3e slaapkamer is voorzien van bergruimte. Op deze verdieping bevindt zich ook de 3e badkamer, voorzien van een dakkapel, wastafel, douche. En een vaste kast met opstelling van de CV-ketel (Remeha Quinta, bouwjaar: 2003).

Perceel:
De tuin rondom de woning is met aandacht vormgegeven en creëert een sfeervolle ambiance voor ontspanning. U vindt er onder andere een onderheid terras van Belgisch hardsteen, een bloementuin, een kas, kippenren, en een overkapping voor opslag van de houtvoorraad. De afmetingen van het botenhuis zijn 7.00 x 2.80 meter. Op het perceel bevindt zich een aantal bijgebouwen, waaronder 2 houten bergingen.

Vrijblijvende aanbieding:
Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas sprake van een overeenkomst op het moment dat de door ons kantoor opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is (beoordeeld en) ondertekend. Zolang de koopakte niet door beide partijen is ondertekend, is er geen sprake van gebondenheid in welke zin dan ook en hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Verkocht
Jan Kok

Jan Kok

Uw persoonlijk makelaar
De Koning & Witzier Makelaars

Overig Woonaanbod

Bekijk het recente en reeds verkochte aanbod