Noordse Dorpsweg 6
2431 AT, Noorden

€ 1.997.500 k.k.
8 kamers (5 slaapkamers)
352 m²
1.875 m²
Bekijk op Funda

Aan de Noordense plas gelegen karakteristieke vrijstaande villa op een ruim bemeten perceel van 1.875 m2, met dubbele garage en ruim parkeren op eigen terrein. De rondom fraai aangelegde tuin beschikt over een geweldig terras met uitzicht over het meer. Op de begane grond is een ruime slaapkamer gesitueerd met inloopgarderobe en een grote badkamer. Dit maakt deze woning geheel levensloop bestendig. Op de verdieping zijn ook nog 4 slaapkamers met een royale badkamer. Met een vaste trap is de zolderruimte bereikbaar.

Begane grond:
Royale hal met garderobekast, meterkast en een modern en ruim toilet. Vanuit deze hal is er ook toegang tot de hoofdslaapkamer met inloopgarderobe en een badkamer met bad, separate douche, dubbele wastafel en het separate toilet. Vanuit de hal is tevens de zeer royale woonkamer bereikbaar met openslaande deuren naar de tuin. De eetkeuken is voorzien van een luxe keukenopstelling met inbouwapparatuur. Tevens is deze keuken voorzien van een professionele koelcel. Vanuit de hal is er ook toegang naar de dubbele garage. Hier staat ook de boiler en de cv-ketel. De begane grond is voorzien van vloerverwarming.

1e Verdieping:
Via de overloop is er toegang naar de 4 grote (slaap)-kamers. Hier is ook een ruime badkamer met douche, dubbele wastafel en een separaat toilet.
De vaste trap op de overloop geeft toegang tot de zolder.

Deze perfect onderhouden luxe afgewerkte villa met de vele extra’s van de woning maken een bezichtiging meer dan waard.

Aanvaarding : in overleg (kan eventueel spoedig).
Belangstelling? Bel de makelaar Jan Kok direct op: 06 54 907061
Vrijblijvende aanbieding:
Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas sprake van een overeenkomst op het moment dat de door ons kantoor opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is (beoordeeld en) ondertekend. Zolang de koopakte niet door beide partijen is ondertekend, is er geen sprake van gebondenheid in welke zin dan ook en hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Verkocht
Jan Kok

Jan Kok

Uw persoonlijk makelaar
De Koning & Witzier Makelaars

Overig Woonaanbod

Bekijk het recente en reeds verkochte aanbod