Liezeweg 29
2851 ED, Haastrecht

€ 1.195.000 k.k.
7
305 m²
3.353 m²
Bekijk op Funda

Onder de rook van Gouda….

Grenzend aan de historisch bebouwde oude kern van Haastrecht staat deze in 1967 onder architectuur (architect Theo Rutgers) gebouwde stolpwoning annex praktijkruimte.
De in 2000 – eveneens onder architectuur – geheel gerenoveerde woning bestaat uit drie op zich staande elementen met piramidale kappen, te verdelen in woon-, praktijkruimte en twee garages voor 3 auto’s. Het geheel staat op een perceel van 3.353 m².

De woning is gelegen aan een rustige straat op minder dan 5 minuten lopen van de dorpskern, basisscholen en winkels.
Via een op afstand bedienbaar elektrisch toegangshek komt u in de ruime voortuin met parkeerplek voor meerdere auto’s.

In de hal bevindt zich rechts de gang naar twee aparte kantoorruimtes/slaapkamers die ook via een eigen ingang van buiten toegankelijk zijn.
Links van de hal komt u in de ruime woon-/eetkamer met vide en openslaande deuren naar het gedeeltelijk overdekte terras met verwarming. Aan de woon-/eetkamer grenst de zonnige zitkamer met gas open haard.
De luxe uitgeruste keuken van Bulthaup is voorzien van een Amerikaanse koel/vriescombinatie met ice-dispenser en gekoeld water generator. Achter in de keuken bevindt zich een eethoek met een deur naar het terras.
De bijkeuken is voorzien van veel werkruimte en aansluitingen voor wasmachine en droger.

De inpandige garage (20m²) en de externe dubbele garage (69m²) zijn voorzien van elektrische garagedeuren.

Op de 1e verdieping bevindt zich de ruime master bedroom , met loggia, inloopkast en voorzien van airconditioning. De luxe badkamer met toilet, wastafelmeubel met 2 wastafels, bad en douche heeft tevens 2 sauna ruimten, een Finse én een infra rood sauna.
Boven de kantoorruimten annex slaapkamers is een appartement met entresol gerealiseerd, bestaande uit een slaapkamer en badkamer, voorzien van airconditioning.
Een hobby-/speelkamer bevindt zich boven de inpandige garage.

De prachtig, aangelegde tuin met vijver en schitterend terras voorzien van buiten open haard wordt aan de westzijde begrensd door een brede sloot, waarachter zich het wandelgebied Overtuin Bisdom van Vliet bevindt.

De gehele woning is voorzien van Domotica (deels ook per telefoon bedienbaar).

Bezoek ook de specifieke website: BIJGOUDA.NL

Oplevering en overige voorwaarden in overleg.
Voor meer informatie over bovengenoemd object kunt u contact opnemen met Jan Kok.

Vrijblijvende aanbieding:
Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas sprake van een overeenkomst op het moment dat de door ons kantoor opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is (beoordeeld en) ondertekend. Zolang de koopakte niet door beide partijen is ondertekend, is er geen sprake van gebondenheid in welke zin dan ook en hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Verkocht
Jan Kok

Jan Kok

Uw persoonlijk makelaar
De Koning & Witzier Makelaars

Overig Woonaanbod

Bekijk het recente en reeds verkochte aanbod