Hoofdweg 3e
3641 PN, Mijdrecht

€ 848.000 k.k.
4 kamers (2 slaapkamers)
198 m²
Bekijk op Funda

Badend in het licht en een zee van ruimte. Die eigenschappen vormen de grootste aantrekkingskracht van dit hoogwaardige appartement in Mijdrecht. Het vormt onderdeel van het kleinschalige complex ‘Les Jardins’, dat in zijn totaliteit 11 luxe appartementen omvat. Op een goede locatie en op steenworp afstand van het dorpscentrum. Het appartement heeft een woonoppervlak van ca. 200 m² en een terras van 64 m². Vanuit de woning heeft u mooi uitzicht op een park met waterpartij.

Ligging
Mijdrecht ligt midden in het ‘Groene Hart’ van de Randstad. Amsterdam, Amstelveen en Schiphol zijn bereikbaar in 30 autominuten. De plaats telt ongeveer 17.000 inwoners en is onderdeel van de gemeente De Ronde Venen. Het ligt naast de Vinkeveense plassen, met natuurgebieden als Demmerik en Botshol. Aan vis- en vaarwater geen gebrek! Naast een keuze uit meerdere basisscholen heeft Mijdrecht een goed aangeschreven middelbare school, met een divers onderwijsaanbod. Internationaal onderwijs vindt u in Amstelveen, binnen 30 minuten bereikbaar via openbaar vervoer. Mijdrecht heeft een uitgebreid sportief verenigingsleven, waaronder voetbal, tennis en hockey. Er is ruim aanbod van supermarkten en andere winkels. Diverse restaurants bieden klanten uiteenlopende specialiteiten.

Sfeer en bouwstijl
Appartementencomplex ‘Les Jardins’, waar dit appartement onderdeel van vormt, werd opgeleverd in 2005. De architect heeft een bijzonder gebouw ontworpen met een hoog afwerkingsniveau. Door toepassing van een groot glasoppervlak, met name in de woonkamer (over de gehele breedte), is de woning licht en ruimtelijk.

Entree
Op de begane grond bevindt zich de centrale entree van het complex. Ieder appartement beschikt over een videofoon, zodat u in uw appartement kunt zien wie er voor de deur staat. De hal, trappartij en lift zijn ruim van opzet. Het aangeboden appartement is gelegen op de tweede verdieping. U stapt uit de lift in een ruime hal. Op deze etage bevinden zich vier woningen, ieder met een eigen meterkast. Hier vindt u de voordeur naar het appartement.
Bij binnenkomst van de woning ervaart u onmiddellijk de moderne maar toch warme uitstraling. In een groot deel van het appartement ligt een gietvloer met vloerverwarming. Alle deuren reiken tot plafondhoogte. Een ophangsysteem voor schilderijen is beschikbaar in alle ruimten.

Open keuken en woonkamer
De Bulthaup keuken bestaat uit 2 eilanden met veel kastruimte en geïntegreerde stopcontacten. In één eiland vindt u de keramische kookplaat, met daarboven een afzuigkap. Onder de spoelunit is een close-in boiler geplaatst.
Koelkast, oven, magnetron en vaatwasser zijn alle geplaatst in een kastenwand van 1,57 meter hoog, welke tevens dienst doet als scheiding tussen de living en de keuken. Aan de kamerzijde van deze scheiding is eveneens kastruimte. Keuken en bijkeuken zijn van elkaar gescheiden middels een kamerhoge glazen schuifdeur.
De woonkamer is over de gehele breedte aan de terraszijde van het appartement gesitueerd. De ruimte kenmerkt zich door een – veel daglicht doorlatende – raampartij met houten kozijnen. Drie dubbele openslaande deuren geven toegang tot het terras. Voor de ramen zijn gordijnpanelen gemonteerd en het plafond is afgewerkt middels een spanplafond met geïntegreerde lichtarmaturen. Ook in de wanden zijn lichtarmaturen geplaatst. De verlichting in de totale ruimte is dimbaar.

Het terras
De oppervlakte van het betegelde terras is 64 m². In het midden bevindt zich een rvs vijver met stromend water (7 centimeter diep).

Slaapkamers en badkamers
De master bedroom is voorzien van een kamerhoge – op maat gemaakte – kast met glazen deuren. Een open doorloop biedt toegang naar de aangrenzende royale badkamer. In de badkamer is een grote garderobekast geplaatst met schuifwanden. In het midden van de ruimte staat een duo-bad opgesteld. Er is tevens een ruime inloopdouche met hardglazen wand, en een wandcloset. De twee wastafels zijn van natuurlijk hardsteen. De vloer is deels afgewerkt met Belgisch hardsteen en deels voorzien van vloerbedekking.
In de logeerkamer is een grote – op maat gemaakte – driedeurs schuifkast geplaatst.
Deze ruimte is voorzien van vloerbedekking. De gastenbadkamer heeft een wastafel met spiegel en een douchedeel. Hier vindt u tevens de waskamer, met aparte elektravoorzieningen voor wasmachine en wasdroger.

De garage en berging
Onder het gebouw is een parkeergarage, waar u twee parkeerplaatsen tot uw beschikking heeft. Tevens is er een ruime inpandige berging op dit niveau.

De servicekosten voor dit appartement bedragen € 221,– per maand (2020)

Vrijblijvende aanbieding:
Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas sprake van een overeenkomst op het moment dat de door ons kantoor opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is (beoordeeld en) ondertekend. Zolang de koopakte niet door beide partijen is ondertekend, is er geen sprake van gebondenheid in welke zin dan ook en hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Verkocht
Jan Kok

Jan Kok

Uw persoonlijk makelaar
De Koning & Witzier Makelaars

Overig Woonaanbod

Bekijk het recente en reeds verkochte aanbod