Endehoekseweg 9
2286 AR, Rijswijk

€ 1.595.000 k.k.
8 kamers (6 slaapkamers)
350 m²
3.088 m²
Bekijk op Funda

Stap binnen in de wereld van Oud Eyckelenburg!
Dit prachtige landhuis in Rijswijk, een oase van rust is van origine uit het jaar 1623. Omringd door weelderige natuur, biedt Oud Eyckelenburg een zeldzame combinatie van charme en comfort.
Het pand zelf is een voormalige boerderij, bestaande uit een voorhuis en een achterhuis, welke recent geheel nieuw is rietgedekt. Als Rijksmonument heeft het de tand des tijds zeer goed doorstaan en is het in de jaren ’80 vakkundig omgevormd tot twee ruime woon eenheden, dankzij zorgvuldige verbouwingen en renovaties.
Bij binnenkomst, na de centrale hal, is de woonkamer met een indrukwekkende hoogte van 3.20 meter, prachtige houten balken en grote raampartijen die een panoramisch uitzicht op de tuin bieden.
Onder de woonkamer bevindt zich een sfeervol souterrain dat momenteel als werkkamer dient en beschikt over een naastgelegen wijnkelder.
De keuken is voorzien van een natuurstenen werkblad en inbouwapparatuur, waaronder een SMEG-oven, een inductiekookplaat met wokpit van Gaggenau, vaatwasser, koelkast en combimagnetron.
Op de bovenverdieping vijf royale slaapkamers en drie badkamers. De ruime hoofdslaapkamer beschikt over een op maat ontworpen en handgemaakte badkamer.
Het terrein strekt zich uit over een perceel van 3.088 m², met fruitbomen, wilgen, loofbomen en diverse terrassen. Er is een goed onderhouden schuur voor opslag. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op het terrein. Een speciale opslagruimte voor haardhout (uit eigen tuin).
Er is een garage met ruimte voor twee auto’s of motoren en daarnaast voldoende ruimte voor berging en gereedschap.
Oud Eyckelenburg is niet zomaar een woning. Het is een tijdloos stukje geschiedenis in Rijswijk verweven met moderne luxe, gelegen in een paradijselijke omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek dit mooie landhuis!
Vrijblijvende aanbieding:
Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas sprake van een overeenkomst op het moment dat de door ons kantoor opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is (beoordeeld en) ondertekend. Zolang de koopakte niet door beide partijen is ondertekend, is er geen sprake van gebondenheid in welke zin dan ook en hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Beschikbaar
Jan Kok

Jan Kok

Uw persoonlijk makelaar
De Koning & Witzier Makelaars

Overig Woonaanbod

Bekijk het recente en reeds verkochte aanbod