Overstap service

Wanneer u echt een grote (over) stap wilt zetten om te verkopen in de hogere prijsklasse dan wordt het tijd voor een specialist.

Van de 3500 NVM makelaars in Nederland zijn er slechts 15 á 20 gespecialiseerd. Ons kantoor hoort daar ook bij.

Natuurlijk is de uiteindelijke doelstelling een koper, maar “de kern van de zaak” is eerder het genereren van de juiste kijkers: aspirant kopers die uw woning komen bezichtigen. We weten wat daar voor nodig is en dat vertellen we u graag.

Daarnaast werken we anders. Met slechts 10 objecten in portefeuille is er meer tijd voor een gerichte verkoop en met openingstijden tot 21.00 uur ontstaan er gewoonweg meer kansen.

Op zoek naar betere resultaten? Informeer bij uw makelaar naar de overstapservice. Of neem rechtstreeks contact op en ga in gesprek met een specialist.

Jan Kok

Jan Kok

Makelaar voor de hogere prijsklasse
De Koning & Witzier Makelaars

Ervaringen

Boskoop

Wij zijn écht tevreden. Begeleiding en service zeer goed. We geven hem hiervoor een 10. Plezierige verstandhouding.
Ondanks de nu mindere markt is er toch snel verkocht. We zouden deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie.

Nel en Taaf Rosbergen, Boskoop

Ervaringen Lok Moordrecht

De verkoop van onze woning via De Koning & Witzier hebben wij als bijzonder prettig ervaren. Jan Kok, makelaar voor De Hogere Prijsklasse,  is een verkoper pur sang. Hij beheerst zijn vak tot in de puntjes. Jan heeft ons uitstekend geadviseerd en mede door goede foto’s en een professionele videopresentatie was ons huis snel verkocht. Een makelaar om aan te bevelen!

Gerard en Ankie Lok, Moordrecht

Verkoop

Prima contact. Active makelaar met overredingskracht. Ook begeleiding gedurende het verkooptraject in de avond of in het weekend. Ik zou deze makelaar zéker aanbevelen. Ook bij vrienden of familie! Deze makelaar krijgt een 10 voor zaken zoals service, begeleiding en deskundigheid.

Adriaan Speksnijder, Gouda.

Wassenaar

Wij hebben de dienstverlening van Jan Kok als uitermate aangenaam ervaren. Hij heeft zijn dossier uitstekend op orde, maakt optimaal gebruik van de mogelijkheden van Funda, zorgt voor zeer fraaie documentatie van de woning en geeft veel aandacht aan de geïnteresseerde kijkers. Dit alles ook nog eens gecombineerd met heel prettig in de omgang.

H. de Vries Schultink, Wassenaar