Schielands Hoge Zeedijk West 20

Omschrijving

Deze bijzondere villa ligt op een prachtige locatie aan de Hollandse IJssel. De woning bestaat uit twee delen: een hoofdwoning en de bijwoning. De bijwoning beschikt over een keuken, een slaapkamer en een badkamer. Hierdoor kan deze gemakkelijk worden ingezet als tweede woning of als kantoor.

De luxe villa met totaal 310 m² woonoppervlak heeft twee woonlagen en een souterrain. In 1985 is de villa volledig gerenoveerd. Er zijn in totaal acht kamers waarvan vier slaapkamers en twee badkamers. Daarnaast  beschikt de woning over een ruime parkeergelegenheid. Er is een garage voor twee auto’s en naast het pand zijn parkeerplaatsen voor minimaal 6 auto’s.

Op de begane grond van de hoofdwoning bevindt zich de woonkamer, de keuken, de eetkamer en de serre. Vanuit de woonkamer, de serre en de keuken heeft u een fantastisch uitzicht over de tuin en over de IJssel. Op de verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer beschikt over een ligbad, een douche, een toilet en een dubbele wastafel.

In het souterrain dat zich onder de hoofdwoning bevindt is er 100 m² ruimte. Op dit moment bestaat het souterrain uit een hobbyruimte van 47 m², een kantoor van 29 m², een berging van 17 m² en een zonnebankkamer van 13 m².

Op de begane grond van het bijgebouw is een verwarmde garage voorzien van een elektrische overheaddeur. Ook de hal en de badkamer bevinden zich op de begane grond. Het totale woonoppervlak van de bijwoning is 68 m². Op de verdieping is een keuken en een slaapkamer. Op dit moment is de verdieping ingericht als kantoor.

De ruime tuin van 700 m² ligt direct aan de IJssel. Langs het water ligt een hardhouten steiger van 25 meter. De tuin ligt op het zuiden en hier heeft u vele zonuren. In de tuin staat ook een ruim tuinhuis van 30 m2 met veranda van eveneens 30 m2, direct aan het water. Het tuinhuis heeft een keuken met alle inbouw apparatuur, een toilet en is verwarmd. Ook de veranda is verwarmd door middel van twee infrarood terrasverwarmers. Voor het tuinhuis en de veranda is een groot terras aangelegd.

Bezoek voor meer informatie: Ysselstaete.nl

U bent van harte welkom in deze bijzondere villa aan de IJssel.

Neem contact op met de makelaar Jan Kok voor een vrijblijvende bezichtiging
op: 06–54907061

€ 995.000,- k.k. Status: Verkocht
Kenmerken
Woonoppervlak 310 m²
Perceeloppervlak 2.444 m²
Aantal kamers 8 kamers (4 slaapkamers)
Ligging Aan vaarwater, aan water, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, open ligging en vrij uitzicht

Locatie:
Schielands Hoge Zeedijk West 20,
2841 BZ Moordrecht

Direct contact met de makelaar:

jan_kok-300x212

Jan Kok

De Koning & Witzier makelaars

Mob. 06 54 907061
(Mobiel bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur)
[email protected]

Website by Webroots