Amsteldijk Zuid 203 A, Amstelveen

Heeft u altijd al royaal willen wonen op een rustige plek vlakbij Amsterdam? Dan is deze villa zeker iets voor u! De villa staat verdekt opgesteld op een perceel van maar liefst 5.650 m2 eigen grond grenzend aan de Amstel. Op het perceel staat naast de woning een kleine stal voor geiten, kippen of ander kleinvee. Er is veel buitenruimte voor de dieren en achter in de tuin is een privé fruitkwekerij van omstreeks 100m2. Maar ook de tuin is prachtig aangelegd met een grote vijver. De rust, de ruimte maar zeker ook de privacy zal u zéker opvallen!

Er is een oprit met plaats voor ca. 4 auto’s.

De woning is voorzien van 8 kamers waarvan 4 of 5 slaapkamers. Er is een grote hobbyruimte en een royale woonkamer voorzien van balkon met zicht op de Amstel.

Voor de maatvoering verwijzen wij u graag naar de plattegronden.

In 2018 zijn er 34 zonnecollectoren geplaatst met een geïnstalleerde capaciteit van 9,1 KW. Deze leveren omstreeks 5.000 Kw per jaar. Qua elektra is de woning daardoor 80% energie neutraal. Ook de CV ketel is vernieuwd, deze is dus ook van 2018.

De woning is geïsoleerd, voorzien van drie (3) dubbele beglazing, deels in de klasse 1 en deels in de klasse 2, met hardhouten kozijnen en heeft een Energielabel A. Er is ook bliksemafleiding geïnstalleerd.

Deze villa in Amstelveen heeft een unieke en rustige ligging in een groene omgeving. Aan de noordwestkant is vanuit de tuin een beschermd vrij uitzicht over de landerijen.
Op 10 auto-minuten treft u het Amsterdamse bos, waar u heerlijk kunt wandelen of recreëren. In de dorpskern van Amstelveen, waar u zó bent, treft u alle grote winkels en benodigde voorzieningen. Via de provinciale weg bent u in een mum van tijd bij de snelwegen.
Bezoek ook: A m s t e l w o n i n g . n l

Oplevering en overige voorwaarden in overleg.
Voor meer informatie over bovengenoemd object kunt u contact opnemen met Jan Kok.

Vrijblijvende aanbieding:
Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas sprake van een overeenkomst op het moment dat de door ons kantoor opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is (beoordeeld en) ondertekend. Zolang de koopakte niet door beide partijen is ondertekend, is er geen sprake van gebondenheid in welke zin dan ook en hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

€ 1.295.000 k.k. Status: Beschikbaar
Kenmerken
Woonoppervlak235 m²
Perceeloppervlak5.650 m²
Aantal kamers9 kamers (5 slaapkamers)

Locatie:
Amsteldijk Zuid 203 A,
1188 VP Amstelveen

Direct contact met de makelaar:

jan_kok-300x212

Jan Kok

De Koning & Witzier makelaars

Mob. 06 54 907061
(Mobiel bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur)
[email protected]

Website by Webroots