Achterbroek 14, Berkenwoude

Omschrijving

Op vijftien minuten afstand van Gouda ligt deze pittoreske woonboerderij met een weids uitzicht over de landerijen. ALLE WOONVERTREKKEN in deze woning zijn gelegen OP DE BEGANE GROND. Deze woning, met fraai aangelegde tuin op het zuid-oosten, is in 1995 geheel gerenoveerd. Geniet van wonen met uitzicht in de rust van de Krimpenerwaard.

Deze woonboerderij beschikt over een fraaie voortuin, carport, garage en een grote achtertuin. Via de voordeur komt u binnen in de centrale hal die toegang biedt naar de woonkamer, badkamer, slaapkamer en de tuinkamer. Tevens biedt de hal doorgang naar het kantoor, de bijkeuken en de garage.

De L-vormige woonkamer heeft een klassieke stijl. Aan de noordoostzijde bevindt zich de tv hoek met ruim zitgedeelte. In het verlengde van de woonkamer bevindt zich de doorgang naar de in 2006 vernieuwde keuken. Deze keuken beschikt over een gasfornuis met oven en vaatwasser. In de keuken staat tevens een openhaard.

Via de hal komt u in de tuinkamer. De tuinkamer ligt aan de achterzijde van de woning en biedt doorgang naar het terras en de achtertuin. Aangrenzend aan de tuinkamer ligt de slaapkamer, met uitzicht op de tuin. Tijdens de zomer heeft u hier vele zonuren. Het terras beschikt over een elektrische zonwering. Achter in deze tuin staat een plantenkas en een blokhut.

Naast de tuinkamer ligt de in 2013 vernieuwde badkamer. Deze beschikt over een ligbad op pootjes, een glazen stoomcabine met regendouche, een brede wastafel en een toilet.

Het kantoor ligt aan de noordwestzijde van deze woning en is verbonden met de tussenhal die lijdt naar de garage, centrale hal en de bijkeuken. Tevens bevindt zich in deze tussenhal de achterdeur naar de hoofdtuin.

Via de trap in de centrale hal komt u op de tweede verdieping. Een ruime zolder met een tweede slaapkamer. Deze ruimte is groot genoeg om naar wens extra kamers toe te voegen.

In de garage is parkeerruimte voor één auto. Naast de

garage is een carport waar u nog een auto kunt parkeren.

Heeft u interesse in deze woning? Bel de makelaar, de heer Jan Kok.

Hij is rechtstreeks bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur

op 06-54907061.

€ 735.000,- k.k. Status: Verkocht
Kenmerken
Woonoppervlak 210 m²
Perceeloppervlak 2.140 m²
Aantal kamers 5 kamers (3 slaapkamers)
Ligging Aan rustige weg, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, open ligging en vrij uitzicht

Locatie:
Achterbroek 14 ,
2825 ND Berkenwoude

Direct contact met de makelaar:

jan_kok-300x212

Jan Kok

De Koning & Witzier makelaars

Mob. 06 54 907061
(Mobiel bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur)
[email protected]

Website by Webroots